Хидроизолация цени

Хидроизолация цени


Когато стане въпрос за апартаменти, които се намират на високите етажи, често можете да чуете съвета: "Гледай за течове", независимо дали сте решил да го купите, или вземете под наем.

Всъщност от там се започва, но всички, които са живели в "панелки" знаят за проблемите, които възникват с общите части. Обикновено покрива е най - проблемен, тъй като цената на  ремонта му не винаги е най - ниската. Пари от съжителстващите се събират трудно и бавно, особено от тези, които живеят на по - ниските етажи (защото течът все още не е стигнал до тях).
За жалост кофите и легените на са решение. Налага се ремонт и то спешен. Това е начина да спестите излишни допълнителни разходи, разрушения и мухъл по стените в дома си.

Щом се намирате тук значи сте на правилното място. На тази страница ще обясним, как да направим заедно оптималната оферта, за цената на  ремонта, за да можете постепенно да съберете необходимите средства без да претоварвате бюджетите и нервите на  съседите си...



Кое определя цената на хидроизолацията на покрива ви?



1. Цената на материалите (най - често използвания материал е воалит, но има различни дебелини и размери, както и различни качества, броят на слоевете, които е нужно да се положат). В допълненение може да кажем, че различните марки са и на различни цени.



2. Цената на труда зависи от наклона, големината и формата на покрива, както и степента на ремонта. (В частни случаи може да се налага ремонт на малка част от покрива)

Какво още трябва да сметнете преди да определите добра ли е крайната цена?:


1. Задължителното перфектно почистване на основата.
2. Анализ и поправка на местата където застоява водата (закърпване и корекция на наклоните - дори със замазка ако е нужно.)
3. Полагане на битумен грунд и заздравяване на основата.

В обобщение. Цената на хидроизолацията варира много според това къде се полага, състоянието на основата, а също така броя на пластовете, които е нужно да бъдат залепени.

Цените за работа започват от 5 лв.  и достигат 10 дори и 20 лв. за кв. метър (при покриви с големи и опасни наклони с нестандартни форми и размери)

Забележка: Това са цени за работа  и цените на материалите не са включени  тук.

За да ви направим коректна и точна оферта е нужно да се знае квадратурата на покрива, броя на пластовете, които ще бъдат залапани, както и да бъде направен анализ на конкретния покрив. Най - често и най - точно това става след оглед на наш техник, който може да направи точен анализ на покрива и нуждите.

Категории: , , ,

1 Responses to “Хидроизолация цени”

JordanRussev1976 каза...
14 април 2016 г. в 8:33

воалит ? а полиестер ,SBS....воалита не е за жилищни покриви...


Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks