Воалит за хидроизолация (видове)

Хидроизолация - материали
Структурата на хидроизолационен материал с минерална посипка

Доста хора се чудят какво точно представлява хидроизолацията, защо и как не пропуска вода. Ето и основните видове:

Най - тънкия материал, който можете да откриете на нашия пазар е без посипка 2 кг./кв. м. - 10 кв. м. - това означава, че 1 кв. метър от материала трябва да тежи 2 кг., а ролката е дълга 10 м. - Използва се върху здрава основа, като задължително след това върху него се поставя и втори слой с минерална посипка.

 Хидроизолационните битумни материали са с носеща основа стъклен воал, която е  покрита и пропита двустранно със смес от частично модифициран с SBS битум, или конвенционален ( тип 85/25 ), плюс минерални пълнители.

Структурата на воалита:

Полиетиленово фолио/ минерална посипка
Битумно покритие
Носеща основа от стъклен воал
Полиетиленово фолио


При много големи плоски покриви над 1000 кв. м. е трудно да се поставят наклоните, за водата, което го при непрепоръчителен за такива обекти.

Категории: , , ,

0 Responses to “Воалит за хидроизолация (видове)”

Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks