Дизайна на един покрив, или къща от приказките

Дизайна на един покрив, ли къща от приказките

Осъществяването на тази впечатляваща архитектура е една сбъдната мечта за собственика. Тази къща е построена в Германия, в град, наречен Zell и това, което е най-удивителното е камъкът, използван в целия проект. 

Тя е построена от Валтер Андре и тя изглежда така, сякаш току-що е излязла от приказка.

Всичко - от фантастичния покрив, до прозорците приличащи на пясъчни са в този приказен дух. Формата на покрива е акцентът, който придава уникалност и индивидуалност и откроява тази къща от другите, а неговата необичайна форма отразява уменията на архитекта.

Покривът е направен от няколко вида камъни, всички оформени в различна форма и съчетани заедно на място. Другите декоративни елементи на покрива, като на гущера и вътрешния дизайн на дома правят това място специално и уникално.

Много части от украсата са закупени онлайн и са доставени от различни части на Европа, като например Белгия и Полша. Това наистина е пример за това как впечатляващото човешкото въображение може да стане реалност, когато е в комбинация с подходящите умения.

roof

roof

roof

roof

Категории:

0 Responses to “Дизайна на един покрив, или къща от приказките”

Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks