Соларни панели на покрива на стадион

solar stadium

Соларните панели на покрива на стадиона Тягарай в Ню Делхи , са с общ капацитет 1 мегават, това пише в прессъобщение фирмата, монтирала еко-устройствата – Suniva.


Технологията за поставянето, производството и монтажа са лицензирани и изобретена от Georgia Tech. Тя позволява с изключително високоефективни, тънки и монокристални соларни клетки да дадеде необходимата мощност. Дебелината на соларните панели е под 100 микрона, но постигат 20% ефективност.

Стадионът е направен специално по повод Игрите на Британската общност 2010. Това е олимпийският еквивалент за британските бивши колонии и други подчинени територии (вкл. Австралия, Бахамите, Кения, Нова Зеландия и др).

Категории: , ,

0 Responses to “Соларни панели на покрива на стадион ”

Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks