Почистване на ледени висулки

Почистване на ледени висулки

С напредването на зимата по все повече сгради започват да се образуват ледени висулки. 

Разбира се това е едно красиво явление, но при непостоянната температура често се случва големи висулки да падат, като остри шишове от покривите и терасите. Ако сериозно се замислите те биха причинили сериозни щети както на вашето имущество (автомобили), така и да застрашат непосредствено живота ви. Немарливото отношение и незаинтересоваността често излизат солено и понякога щетите нямат само финансово изражение. Знаете, че по тротоарите  се движат и възрастни хора, майки с деца и други, които рядко се съобразяват с обстановката и не преценяват евентуалните рискове, които биха настъпили при падането на ледена висулка.

А когато падне ледена висулка от 15 - 20 метра височина тежаща 5 -10 килограма тя може да причини сериозни проблеми.

 Както се казва в старата поговорка: "Като се обърне каруцата, пътища много". Вместо да се чудите срещу кой да завеждате дела и кой е виновен за висящите парчета лед, вземете нещата в собствените си ръце. Свържете се с нас. Ние ще ви предложим гъвкави решения за почистването както на висулките, така и на снега върху покрива ви. Към момента услугата е достъпна само в София и Пловдив.

Категории: , ,

0 Responses to “Почистване на ледени висулки ”

Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks