Хидрозолация на покриви Перник и София

Стартира кампанията за саниране 2015 г. В цялостното саниране на блоковете и многофамилните жилищтни сгради е включена и хидроизолацията и ремонта на покрива.
"Хидроизола перфект" предлага високо качество на разумни цени.


Към Българската банка за развитие до момента има подадени 113 заявления за финансиране по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това показват данните на областните управители в страната, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Четиридесет са сключените договора с банката - в градовете Враца, Варна, Плевен, Благоевград, Мадан, Момчилград, Димитровград, Смядово, Севлиево, Брезник, Петрич и други.

Регистрираните сдружения на собствениците в общините са почти 1 000, като най-голям е техният брой в София-град, Хасково, Благоевград и Пловдив, показват още данните.

Подадените заявления за интерес и финансова помощ са 266, като най-много са в Хасково, Благоевград и Кърджали.
Вече има 194 одобрени заявления от общините за участие в Националната програма за енергийна ефективност.

Общо 146 са сключените договори между сдруженията на собствениците и общините.

Категории: ,

0 Responses to “Хидрозолация на покриви Перник и София”

Публикуване на коментар

Абонамент

Ние сме наясно, че голяма част от покривите, които се нуждаят от хидроизолация и ремонт са така наречените общи части. Ако вашият е такъв и трудно можете да съберете пари, абонирайте се за нашия сайт и следете всички промоции, отстъпки и новости. Ако пък покривът, който се нуждае от ремонт е само ваш просто се обадете за да получите повече информация на тел. 0878 980 253

Designed by SpicyTricks